Αντ1 Παρουσιαστε / ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15 ΑΝΤ1 ~ Ο τυφώνας Διαμαντής - 655 отметок «нравится», 12 комментариев — παρουσιαστε!

Αντ1 Παρουσιαστε / ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15 ΑΝΤ1 ~ Ο τυφώνας Διαμαντής - 655 отметок «нравится», 12 комментариев — παρουσιαστε!. Οι ανακοινώσεις, οι αντιγραφές και το σκληρό ριάλιτι. Για ποιους κτυπάει η καμπάνα: Ο antenna tv (αρχικά ant1, με ελληνικούς χαρακτήρες αντέννα) είναι ο δεύτερος, χρονολογικά, ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός πανελλαδικής εμβέλειας που λειτούργησε στην ελλάδα, αποτελώντας τον τηλεοπτικό αδερφό του ραδιοφωνικού σταθμού antenna 97. Όπως και να ΄χει μιλάμε για μια σειρά που όταν προβαλλόταν απ' τον αντ1 σημείωνε νούμερα μεγαλύτερα και απ' το κωνσταντίνου. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του αντ1 βάζει τη σφραγίδα του στην ενημέρωση του τηλεοπτικού ο νίκος χατζηνικολάου μαζί με το ισχυρό δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του αντ1 είναι και εκεί.

Αν αυτή θα είναι ή όχι το άκρως οικογενειακόν θα φανεί σε λίγες μέρες. Νέα, ειδήσεις και όλη η επικαιρότητα στο www.enikos.gr, με την υπογραφή του νίκου χατζηνικολάου. Πρεμιέρα, δευτέρα 28 σεπτεμβρίου και κάθε δευτέρα και τρίτη στις 21:00 στον αντ1. Η ταλαντούχα ηθοποιός υποδύεται την γλυκερία μποτώνη. Η νέα σειρά μυστηρίου του αντ1 κάνει πρεμιέρα τη δευτέρα 17 σεπτεμβρίου, στις 21.00 το βράδυ.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 11-12 - Λόγια-Σταράτα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 11-12 - Λόγια-Σταράτα from www.logiastarata.gr
Οι ανακοινώσεις, οι αντιγραφές και το σκληρό ριάλιτι. 1,179 followers · tv show. Ο αντετοκούνμπο της αγκαλιάς και οι υποψήφιοι παρουσιαστές, που παρελαύνουν στον αντ1. Ο καταστροφικός σεισμός στο αίγιο, του άλλαξε την ζωή και από παιδί της νύχτας, βρέθηκε να σπουδάζει δημοσιογραφία στην αθήνα. Ενδοοικογενειακά του αντ1 ασχολήθηκαν το πρωί της παρασκευής στην εκπομπή το η κόντρα κανάκη με τον αντ1, με φόντο τις αποφάσεις για τις εκπομπές των γιώργου λιάγκα και. Στον αντ1 η κα καραγιάννη. Η φωτιά στην βαρυμπόμπη όπως την κατέγραψαν οι τηλεθεατές του αντ1. Η νέα σειρά μυστηρίου του αντ1 κάνει πρεμιέρα τη δευτέρα 17 σεπτεμβρίου, στις 21.00 το βράδυ.

July 07, 2021 no comments.

Η νέα σειρά μυστηρίου του αντ1 κάνει πρεμιέρα τη δευτέρα 17 σεπτεμβρίου, στις 21.00 το βράδυ. Το «παρουσιάστε!» από τη δευτέρα 28 σεπτεμβρίου και κάθε δευτέρα και τρίτη, στις 21:00, «κατατάσσεται» στο καινούριο πρόγραμμα του αντ1. Αλλάζει ο προγραμματισμός για τον εκατομμυριούχο. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του αντ1 βάζει τη σφραγίδα του στην ενημέρωση του τηλεοπτικού ο νίκος χατζηνικολάου μαζί με το ισχυρό δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του αντ1 είναι και εκεί. Η ταλαντούχα ηθοποιός υποδύεται την γλυκερία μποτώνη. July 07, 2021 no comments. «πληροφορήθηκα ότι ο αντ1 δεν με έχει στα σχέδια του τον ιούλιο.» ο γιώργος λιάγκας μίλησε ευθέως για το θέμα της μη αξιοποίησης του από τον αντ1 σε κάποιο project, ενώ έχει συμβόλαιο για ακόμα. Ο αντ1 υπόσχεται ότι θα είναι μία σειρά που θα χαρίζει στιγμές γέλιου και θα κάνει τους τηλεθεατές τα γυρίσματα του «παρουσιάστε!» θα ξεκινήσουν στα τέλη ιουλίου, με την πρεμιέρα στην τηλεοπτική. Στον αντ1 η κα καραγιάννη. Για ποιους κτυπάει η καμπάνα: Από τη μία ο θρίαμβος ενός ήρωα κι από την άλλη το γνωστό εγχώριο ανακάτεμα της τηλεοπτικής τράπουλας. 1,179 followers · tv show. Όπως και να ΄χει μιλάμε για μια σειρά που όταν προβαλλόταν απ' τον αντ1 σημείωνε νούμερα μεγαλύτερα και απ' το κωνσταντίνου.

Ο antenna tv (αρχικά ant1, με ελληνικούς χαρακτήρες αντέννα) είναι ο δεύτερος, χρονολογικά, ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός πανελλαδικής εμβέλειας που λειτούργησε στην ελλάδα, αποτελώντας τον τηλεοπτικό αδερφό του ραδιοφωνικού σταθμού antenna 97. Η βαλέρια κουρούπη πρωταγωνιστεί στη νέα κωμική σειρά του αντ1 παρουσιάστε! που ξεχώρισε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Νέα, ειδήσεις και όλη η επικαιρότητα στο www.enikos.gr, με την υπογραφή του νίκου χατζηνικολάου. Για ποιους κτυπάει η καμπάνα: 75,309 followers · news & media website.

Στιγμές τρόμου για ζευγάρι ηλικιωμένων στα χέρια ληστών ...
Στιγμές τρόμου για ζευγάρι ηλικιωμένων στα χέρια ληστών ... from www.alter-info.gr
Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του αντ1 βάζει τη σφραγίδα του στην ενημέρωση του τηλεοπτικού ο νίκος χατζηνικολάου μαζί με το ισχυρό δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του αντ1 είναι και εκεί. Οι ανακοινώσεις, οι αντιγραφές και το σκληρό ριάλιτι. Το «παρουσιάστε!» από τη δευτέρα 28 σεπτεμβρίου και κάθε δευτέρα και τρίτη, στις 21:00, «κατατάσσεται» στο καινούριο πρόγραμμα του αντ1. Ο αντετοκούνμπο της αγκαλιάς και οι υποψήφιοι παρουσιαστές, που παρελαύνουν στον αντ1. 75,309 followers · news & media website. July 07, 2021 no comments. Η φωτιά στην βαρυμπόμπη όπως την κατέγραψαν οι τηλεθεατές του αντ1. 1,179 followers · tv show.

Ο αντετοκούνμπο της αγκαλιάς και οι υποψήφιοι παρουσιαστές, που παρελαύνουν στον αντ1.

75,309 followers · news & media website. Ενδοοικογενειακά του αντ1 ασχολήθηκαν το πρωί της παρασκευής στην εκπομπή το η κόντρα κανάκη με τον αντ1, με φόντο τις αποφάσεις για τις εκπομπές των γιώργου λιάγκα και. «πληροφορήθηκα ότι ο αντ1 δεν με έχει στα σχέδια του τον ιούλιο.» ο γιώργος λιάγκας μίλησε ευθέως για το θέμα της μη αξιοποίησης του από τον αντ1 σε κάποιο project, ενώ έχει συμβόλαιο για ακόμα. Χαιρέτα μου τον πλάτανο επ163. Ακόμη ένα χαλαρό και ευχάριστο βράδυ υπόσχονται οι συντελεστές της σειράς του αντ1, «παρουσιάστε!», που προβάλλεται κάθε δευτέρα και τρίτη. Από τη μία ο θρίαμβος ενός ήρωα κι από την άλλη το γνωστό εγχώριο ανακάτεμα της τηλεοπτικής τράπουλας. Παρουσιάστε κάθε δευτέρα και τρίτη στις 21:00 στον αnt1. Αλλάζει ο προγραμματισμός για τον εκατομμυριούχο. Για ποιους κτυπάει η καμπάνα: Η βαλέρια κουρούπη πρωταγωνιστεί στη νέα κωμική σειρά του αντ1 παρουσιάστε! που ξεχώρισε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. 655 отметок «нравится», 12 комментариев — παρουσιαστε! 1,179 followers · tv show. Ο antenna tv (αρχικά ant1, με ελληνικούς χαρακτήρες αντέννα) είναι ο δεύτερος, χρονολογικά, ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός πανελλαδικής εμβέλειας που λειτούργησε στην ελλάδα, αποτελώντας τον τηλεοπτικό αδερφό του ραδιοφωνικού σταθμού antenna 97.

Παρουσιάστε κάθε δευτέρα και τρίτη στις 21:00 στον αnt1. Το αντ1 μedialab βρίσκεται εκεί για εσένα που θες να ασχοληθείς με τα μμε, ώστε να σου δώσει τις βασικές κατευθυντήριες γραμμές, να σου διδάξει τις βασικές αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Πρεμιέρα, δευτέρα 28 σεπτεμβρίου και κάθε δευτέρα και τρίτη στις 21:00 στον αντ1. Αλλάζει ο προγραμματισμός για τον εκατομμυριούχο. Νέα, ειδήσεις και όλη η επικαιρότητα στο www.enikos.gr, με την υπογραφή του νίκου χατζηνικολάου.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΑΝΤ1 ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΑΝΤ1 ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ from www.epeisodia.gr
Η ταλαντούχα ηθοποιός υποδύεται την γλυκερία μποτώνη. Αν αυτή θα είναι ή όχι το άκρως οικογενειακόν θα φανεί σε λίγες μέρες. Ο αντ1 υπόσχεται ότι θα είναι μία σειρά που θα χαρίζει στιγμές γέλιου και θα κάνει τους τηλεθεατές τα γυρίσματα του «παρουσιάστε!» θα ξεκινήσουν στα τέλη ιουλίου, με την πρεμιέρα στην τηλεοπτική. Η βαλέρια κουρούπη πρωταγωνιστεί στη νέα κωμική σειρά του αντ1 παρουσιάστε! που ξεχώρισε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Η φωτιά στην βαρυμπόμπη όπως την κατέγραψαν οι τηλεθεατές του αντ1. 655 отметок «нравится», 12 комментариев — παρουσιαστε! Το αντ1 μedialab βρίσκεται εκεί για εσένα που θες να ασχοληθείς με τα μμε, ώστε να σου δώσει τις βασικές κατευθυντήριες γραμμές, να σου διδάξει τις βασικές αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Όπως και να ΄χει μιλάμε για μια σειρά που όταν προβαλλόταν απ' τον αντ1 σημείωνε νούμερα μεγαλύτερα και απ' το κωνσταντίνου.

Αν αυτή θα είναι ή όχι το άκρως οικογενειακόν θα φανεί σε λίγες μέρες.

July 07, 2021 no comments. Χαιρέτα μου τον πλάτανο επ163. Παρουσιάστε κάθε δευτέρα και τρίτη στις 21:00 στον αnt1. Το «παρουσιάστε!» από τη δευτέρα 28 σεπτεμβρίου και κάθε δευτέρα και τρίτη, στις 21:00, «κατατάσσεται» στο καινούριο πρόγραμμα του αντ1. «πληροφορήθηκα ότι ο αντ1 δεν με έχει στα σχέδια του τον ιούλιο.» ο γιώργος λιάγκας μίλησε ευθέως για το θέμα της μη αξιοποίησης του από τον αντ1 σε κάποιο project, ενώ έχει συμβόλαιο για ακόμα. Για ποιους κτυπάει η καμπάνα: 75,309 followers · news & media website. Ο καταστροφικός σεισμός στο αίγιο, του άλλαξε την ζωή και από παιδί της νύχτας, βρέθηκε να σπουδάζει δημοσιογραφία στην αθήνα. Από τη μία ο θρίαμβος ενός ήρωα κι από την άλλη το γνωστό εγχώριο ανακάτεμα της τηλεοπτικής τράπουλας. Η βαλέρια κουρούπη πρωταγωνιστεί στη νέα κωμική σειρά του αντ1 παρουσιάστε! που ξεχώρισε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Ο αντετοκούνμπο της αγκαλιάς και οι υποψήφιοι παρουσιαστές, που παρελαύνουν στον αντ1. Ενδοοικογενειακά του αντ1 ασχολήθηκαν το πρωί της παρασκευής στην εκπομπή το η κόντρα κανάκη με τον αντ1, με φόντο τις αποφάσεις για τις εκπομπές των γιώργου λιάγκα και. Η νέα σειρά μυστηρίου του αντ1 κάνει πρεμιέρα τη δευτέρα 17 σεπτεμβρίου, στις 21.00 το βράδυ.

Από τη μία ο θρίαμβος ενός ήρωα κι από την άλλη το γνωστό εγχώριο ανακάτεμα της τηλεοπτικής τράπουλας αντ1. Από τη μία ο θρίαμβος ενός ήρωα κι από την άλλη το γνωστό εγχώριο ανακάτεμα της τηλεοπτικής τράπουλας.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama